OVER

Thijs Renson

Willem De Coninck

 

PILOOOT. bestaat uit een team van twee Leuvense studenten, Thijs Renson (Handelsingenieur - Marketing) en Willem De Coninck (Geneeskunde). Toen Thijs in 2019 op erasmus vertrok naar Peru, wilde hij graag na de studieperiode op vakantie gratis kunnen overnachten, in ruil voor een fotoshoot van de verblijfplaatsen. Hij contacteerde een heleboel hotels en maakte een tijdelijke website aan. Deze kreeg de naam 'PILOOOT.', aangezien hij op dat moment enkel een drone ter beschikking had. Verbazingwekkend bleek er enorm veel interesse in deze service en na de eerste twee maanden werden er reeds 14 verschillende projecten gerealiseerd, onder andere in Peru, Colombia en Mexico. 
 

Eens terug in België, voegde Willem - die zich al veel langer bezighield met videomarketing - zich toe aan het team en zijn ze samen begonnen om effectief promowerk te gaan aanbieden aan KMO's in België.

Zo is PILOOOT. effectief opgestart eind 2019. Sindsdien is er al veel veranderd, bijgeleerd en geïnvesteerd... Maar de naam is nog steeds dezelfde gebleven en de passie wordt alleen maar groter.

Telefoon: +32 479 81 89 63

BTW: BE 0754.936.053

Promovideo's - en foto's

Leuven, België

  • Instagram

Instagram:

P I L O O O T.