O V E R

PILOOOT is ontstaan in 2019 toen ik als Erasmusstudent op uitwisseling was in Peru. Na een half jaar studeren in Lima, besloot ik om nog 2 maanden verder te reizen doorheen Latijns-Amerika.
Ik had op dat moment een drone op zak, waarmee ik af en toe foto's nam voor eigen gebruik, maar nooit met de bedoeling om hier echt iets mee te doen. Tot op de dag dat ik me realiseerde dat ik niet zou rondkomen met mijn budget
 tot op het einde van m'n trip en hier iets op moest vinden.
Zo ben ik begonnen met een heel aantal hotels te contacteren en hen een drone-shoot voor te stellen, in ruil voor een gratis overnachting. Tot mijn verbazing, bleek er enorm veel interesse in deze service en in die twee maanden had ik reeds 14 verschillende projecten achter de rug in 3 verschillende landen (Chili, Colombia en Mexico). Ik kon op die manier wat besparen en kreeg tegelijkertijd de mogelijkheid om te slapen op prachtige plaatsen bij geweldige mensen. 

Terug in België vroegen al snel enkele mensen mij via-via of ik hen kon helpen met promowerk voor hun project of bedrijf... En zo is de bal stilletjes aan het rollen gegaan!

Samen met video-editor Willem De Coninck, hebben we toen besloten om samen te gaan werken en PILOOOT. op te starten.

Thijs Renson

Willem De Coninck

Telefoon: +32 479 81 89 63

Luchtfoto's en promovideo's

Leuven, België

  • Instagram

Instagram:
P I L O O O T.